2010. június 24., csütörtök

202 Rock Band

Élt egymástól távol, 3 zenész. Bármi Áron, Rádvíz Elek, Májkül Nájt. Először a 202-es körzetben találkoztak, a Vidéki zenészek fesztiválján.

Áron kivételesen ötletes dobszettel játszott igaz még akkor kezdetleges volt a banda.
Előző foglalkozása csigaidomár volt, Alsó Pusztai Valagfalván.


Eleknek már az oviban is a WC volt a jele. Egész életében "levizELEK"- nek becézték. Mindig is gitározni szeretett volna de az apja a családi vállalkozást akarta ráhagyni, a csibe farmot. Ki akart törni az egyszerű falusi életből és elköltözött vidékre.




Májkül kis kora óta beszélő autókról fantáziált. Mire felnőtt rá kellett döbbenjen, hogy az egyszerű utcaseprőnek nem lehet ilyen autója. Ezért gondolt egyet és jelentkezett a fesztiválra mint amatőr szinten éneklő profi énekes.




A V feszt után, úgy határoztak, hogy közös bandát alapítanak. Saját számmal még nem rendelkeznek, mivel nincs anyagi hátterük- VEGYÉTEK a CSIRKÉKET by Elek. Első saját klipjük a pusztában készült, őrült nyulak mellet. Az első videó után rengeteg, de rengeteg ember kattintott rájuk a JÚTYUBON <--katt. Pénz szűkében a legolcsóbb felszereléssel a kezükben:

A sikeres videó klip után megrohamozták őket a támogatók, ami után megtudták venni a modern csúcstechnikás felszerelést.
Most vakációra mennek, Tomateos szigetére.
Kép az utazásról, már elfoglalták a helyüket:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése