2010. június 23., szerda

Hülyéskedés... év végére...

Mivel már megvannak számlálva a napjaink ebben az iskola évben, úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk viccesebbé tenni ezt a pár napot. aztán lehet csak nekünk jelentett szórakozást... de azért megosztjuk veletek.

Este volt, farkas üvöltő hideg, az asztalon egy magányosan üldögélő narancs. Láttuk rajta, hogy híres akar lenni, celeb, ezért arcot varázsoltunk neki a narancs bőrös fejére, felhagyott az egyszerű narancs élettel és magasra akart emelkedni. Meghallottuk a jajveszékelését és akarata szerint fellógattuk a folyosó közepén lévő hangszóróra, hogy reggel mindenki láthassa.














Mivel a mai fiatal suhancok nem tudnak élni internet nélkül, és tesztelni akartuk a következő generáció szakembereit (elektro), azért elhelyeztünk egy hamis wifi antennát és tudván, hogy nem mindenki tud többet mint a tanáruk ezért elláttuk bilétával. Tervezés után a megvalósítás következett, amikor is az antennát a bilétával együtt az ajtónkra ragasztottuk.














A WC-én magányos az ember, rengeteg ideje van, amit ki kell használni. Valakinek marad ideje alkotni is valami tisztát de elképzelhető, hogy csak itt tud kibontakozni. Erre a legalkalmasabb az ajtó keret.

... és rengeteg infót tudhatunk meg.

A privát szórakoztatásunkra a szobán felhalmozódott (tiszta) hulladékból építettünk egy darts-ot.
Hozzávalók:
- 1 db. XXL pizzás doboz
- tollhegyek
- papír és ragasztó





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése